Schilderij van Chinese meester-schilder: Lĭ Zhì Qiáng met de titel: 'Zui Hong'. Het schilderij zelf is niet te koop, wel zijn er reproducties te bestellen: child@artbridgeinternational.org.

Chinese Kunst Expositie ten behoeve van 75.000 aids-wezen

De in Leiden gevestigde organisatie ‘ Kind Stichting Tangke, Roy.Kai Art Bridge International’ presenteert een bijzondere expositie van Chinese kunst in Voorschoten. Een deel van de opbrengst van de kunstverkoop is bestemd voor de 75.000 slachtoffertjes van Yingzhou, die met het Aidsvirus zijn besmet door bloedtransfusies. De opening van de expositie, op zaterdag 10 januari, is tevens de aftrap voor de landelijke verkoop van speciale boekenleggers, waarvan de opbrengst in z’n geheel naar dit goede doel gaat, onder het motto: “Doe een boekje open voor Yingzhou: tegen Aids”. Op de tentoonstelling wordt de Oscar-winnende, korte documentairefilm over Yingzhou vertoond.

De opening wordt verricht door de wethouder van Cultuur van Voorschoten, Marijke Kleijweg, tussen 13.00 en 17.00 uur. De expositie loopt tot en met 4 maart. Meer info: www.artbridgeinternational.org.

De Werf van kerk Het Kruispunt, Schoolstraat 4, Voorschoten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×