Aan de slag met Nordic Walking

Voor wie kennis wil maken met Nordic Walking, heeft Sportingmotion van alles in petto. Op woensdag 14 januari wordt er tussen 14.00 en 15.30 uur een introductiecursus gegeven. Na een korte inleiding gaan de deelnemers op stap en leren ze de beginselen van Nordic Walking. Deelname kost 10 euro, inclusief stokken. Een week later start op de zelfde tijd een vijfdelige basiscursus. Hieraan kunnen maximaal 10 personen meedoen. Deze cursus kost 67,50, ook inclusief stokken. De cursussen vinden plaats in de Leidse Hout en worden gegeven door ervaren instructeurs.

Wie de lessen heeft gevolgd, kan zelfstandig op pad. Mensen die graag in groepsverband sporten, kunnen verder meedoen aan allerlei groepstrainingen en wandeltochten. Er worden wekelijks groepstrainingen gehouden en twee keer per maand wordt er op zondagochtend een groepswandeling gemaakt. Op www.sportingmotion.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×