Inloopochtenden Borstkankervereniging in Diaconessenhuis

Ook in 2009 organiseert de Borstkankervereniging Nederland iedere maand een inloopochtend in het Diaconessenhuis. Deze ochtenden zijn bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben gehad en behoefte hebben aan lotgenotencontact. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Verder worden en praktische tips gegeven over bijvoorbeeld protheses en aangepaste badpakken. De informatieochtenden vinden iedere derde maandag van de oneven maanden en iedere derde woensdag van de even maanden plaats tussen 09.30 en 11.30 uur. Ze worden gehouden in de Kapel, die via de hoofdingang bereikbaar is. Iedereen kan gratis deelnemen, dus ook vrouwen die geen patiënt van het Diaconessenhuis zijn.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×