Overzichtsexpositie cursisten Paz Sanz in Stadhuis

De cursisten van de Spaanse keramiste Paz Sanz, geboren in Zaragoza, laten in de vitrines van het Leidse Stadhuis hun werk zien, dat ze met veel enthousiasme tijdens de lessen gemaakt hebben. Voor Sanz is klei een uniek materiaal, waarmee zij zich op allerlei manieren kan uiten. Aan het uiteenlopende werk van de cursisten is goed te zien, dat er veel verschillende technieken geleerd en toegepast zijn. Van 8 januari tot en met 26 februari is het keramiek van Carola van de Meerendonk, Joukje van Zijp, Annet Epsskamp, Annet Balslew, Madelein Veltman en Patricia Brackel te bewonderen. Meer info over het werk en activiteiten van Paz Sanz: www.pazsanz.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×