Auto vliegt uit de bocht en raakt voetgangers

Gisteravond, rond 21.25 uur, vloog een auto uit de bocht op de Haarlemmertrekvaart in Oegstgeest. De auto werd bestuurd door een 27-jarige man uit Voorhout, die om nog onbekende reden, de macht over het stuur verloor. De man raakte hierbij twee voetgangers, een man en een vrouw van 55 en 54 jaar, die op de stoep liepen. Vervolgens ramde het voertuig een afscheidingsmuur, die deel instortte en de daarachter geparkeerde auto beschadigde. De chauffeur en de beide voetgangers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn. De politie onderzoekt de zaak en vraagt eventuele getuigen contact op te nemen via: 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×