Cursussen weerbaarheid en zelfverdediging

Deze maand starten er bij de Modern Arnis School Leiden diverse cursussen zelfverdediging en weerbaarheid. Op woensdag 21 januari beginnen er trainingen voor meisjes van 10 tot 12 jaar en van 13 tot 17 jaar, en voor jongens van 10 tot 12 jaar. De cursussen bestaan uit 10 lessen en worden gegeven in de gymzaal van de Kaasmarktschool. De deelnemers leren hoe ze voor zichzelf op kunnen komen en hoe ze kunnen loskomen uit verschillende grepen. Ook krijgen ze allerlei zelfverdedigingstechnieken voorgeschoteld.

Op maandagavond 2 februari start er in buurthuis de Pancrat een training Zelfverdediging voor vrouwen vanaf 18 jaar. Deze lessen bestaan uit een combinatie van praten en doen. Alle cursussen worden gegeven door Antoinette Bollen, die lid is van de Beroepsvereniging van docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging. Op www.masleiden.nl is meer informatie te vinden over aanmelding, kosten en tijdstippen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×