Sensoor zoekt luisterende oren

Sensoor Zuid-Holland Noord is dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Het gaat om mensen die door middel van telefoon of chat een luisterend oor, dan wel begripvol lezend oog, willen bieden en emotionele steun kunnen geven. Sensoor is het hele jaar door dag en nacht bereikbaar voor iederreen die zijn of haar hart wil luchten, of behoefte heeft aan contact. Onder de bellers en chatters bevinden zich mensen die eenzaam zijn, voor wie het leven moeizaam is, die het niet zien zitten, met psychische problemen, die hun verdriet of boosheid aan niemand kwijt kunnen en die met iemand willen praten die luistert en niet oordeelt.

Sensoor is dringend opzoek naar extra ondersteuning. Op woensdag 21 januari vindt er in Diaconaal Centrum De Bakkerij aan Oude Rijn 44 b/c een informatieavond voor kandidaat-vrijwilligers plaats. Deze avond begint om 20.00 uur.Wie vrijwilliger wil worden, volgt na het selectiegesprek een basistraining. Deze bestaat uit twee zaterdagen en acht woensdagavonden, verspreid over ruim twee maanden. Ook draaien beginners een aantal diensten onder leiding van een ervaren vrijwilliger. Op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×