Gedachten op papier

Van 19 januari tot en met 19 maart, is het eindexamenwerk van de minor Grafiek en Grafische technieken van acht Leidse studenten te zien. De acht hebben tijdens hun opleiding Kunstgeschiedenis aan de Universiteit leiden, een minor gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. In de sfeervolle hal van de oude UB aan het Rapenburg is het werk te bewonderen van: Judith van Amelsvoort, Melissa van den Berg, Rachelle Keller, Reba Wesdorp, Iris de Jager, Emmy van den Berg, Leendert van Duyn en Petra van der Lem. De feestelijke opening van de tentoonstelling, getiteld ‘Gedachten op papier’ vindt plaats op 16 januari tussen 18.30 en 21.00 uur. De catalogus is te bestellen via: petravdlem@catchy-design.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×