Da Vinci College officieel Cultuurprofielschool

Het Da Vinci College aan de Kagerstraat in Leiden mag zich nu officieel Cultuurprofielschool noemen. Het college profileert zich bewust op het vlak van kunst en cultuur en organiseert hiervoor diverse activiteiten. Zo kunnen leerlingen zich onder andere inschrijven voor een van de kunstklassen en worden er jaarlijks dramadagen voor brugklassers georganiseerd. Binnenkort gaat ook het Virtuele Museum van het college van start. Directeur Annick Dezitter: “Wij ruimen al jaren een belangrijke plek in voor kunst en cultuur, het is mooi dat wij daarvoor nu landelijke erkenning krijgen. Het naambord ‘Cultuurprofielschool’ zullen wij met trots aan de gevel dragen.” Donderdag 15 januari om 14.30 uur, zal wethouder Jan Jaap de Haan het naambord onthullen, onder feestelijke muziekklanken, verzorgd door de leerlingen van de kunstklassen. Meer info: www.expeditiedavinci.nl. Zie ook eerder artikel Sleutelstad: //www.sleutelstad.nl/artikel/16576.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×