Nieuwjaarsbijeenkomst voor mensen in de bijstand

De Cliëntenraad Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid Leiden houdt op donderdag 15 januari een nieuwjaarsbijeenkomst. Het glas zal geheven worden op het nieuwe jaar en ook zal er teruggeblikt worden op het vorige jaar in aanwezigheid van wethouder werk en inkomen Jan Jaap de Haan. Naast gemeenteraadsleden, ambtenaren, medewerkers van maatschappelijke instellingen en andere belangstellenden, zijn met name bijstandgerechtigden van harte welkom. De receptie wordt gehouden in de Grote Zaal (derde verdieping), Perzikweg 7, Leiden, van 20.00 tot 22.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×