Dames ZVL uitgeschakeld in Champions Cup

Afgelopen weekend zijn de waterpolodames van ZVL uitgeschakeld in de Champions Cup. In het Spaanse Sabadell eindigde de ploeg van trainer André Zandvliet als derde in de poule. Die derde plaats was niet genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. Afgelopen vrijdag verloor het team met 18-5 van de Italiaanse topploeg en titelverdediger Orizzonte Catania. Een dag later was thuisploeg C.N. Sabadell de winnaar met 19-15. Dit is het team waarin Noeki Klein na het behalen van haar olympische medaille professioneel is gaan waterpoloën. Op zondag wist ZVL wel een overwinning te behalen. Het team won met 18-5 van Clube Fluvial Portuense.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×