Leids operettegezelschap Crescendo zoekt zangers!

Onlangs is het Leidse operettegezelschap Crescendo van start gegaan met dirigent Rutger van Leyden, die het komende jaar de koorleden en solisten zal begeleiden. Er wordt volop gewerkt aan een Nederlandse uitvoering van ‘Der Zigeunerbaron’ van Johann Strauss jr. De regie zal in handen blijven van Ben Jansen. De voorstellingen zullen weer in november van dit jaar worden gehouden in de Leidse Stadsgehoorzaal. Het gezelschap is op zoek naar nieuwe leden, met name mannen. Vrouwen zijn natuurlijk ook altijd welkom, maar aan mannelijke zangers is echt gebrek. Op 20 januari zal er een open repetitie plaatsvinden in het ’t Hofflants Huys (De Zeven Provinciën 68) in Voorschoten, waar men eens een kijkje kan nemen. Meer info: www.leidseoperette-crescendo.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×