'Stuk', foto: Tineke de Lange.

'Stuk & Chatroom', jongerenvoorstelling Jeugdtheaterhuis

Tijdens het ‘Warm lopen’ in het LAKtheater, zal ook het Jeugdtheaterhuis een voorproefje geven van de nieuwe voorstellingen ‘Stuk & Chatroom’. In de voorstelling ‘Stuk’ vertellen jongeren hoe kwetsbaar de weg naar volwassenheid kan zijn en hoe je ‘stuk’ kan gaan, als je de verkeerde keuzes maakt. ‘Stuk’ is een bitterzoete komedie over de rommelige en gevaarlijke zoektocht naar de eigen identiteit, onder regie van Theo Ham. In ‘Chatroom’, onder regie van Nicole Vervloed, ontmoeten vijf jongeren elkaar in Cyberspace. Het is een huiveringwekkend verhaal over manipulatie, richtingloosheid en de ultieme daad van een puber.

De voorstellingen vinden plaats op 23 en 24 januari in het LAKtheater. De préview, tijdens ‘Warmlopen’ is op zondag 18 januari. Meer info en reserveren van kaarten: www.laktheater.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×