Politie zoekt getuigen aanrijding Leidse pizzakoerier

Afgelopen zondag, rond 17.40 uur, werd een 17-jarige Leidse pizzakoerier op zijn bromfiets aangereden op de President Kennedylaan in Oegstgeest. De jongen werd geraakt door een automobilist, die hem van achteren naderde en kwam ten val. De auto reed echter met onverminderde vaart door. De koerier raakte verwond aan zijn enkel; zijn bromfiets werd beschadigd. Vermoedelijk ging het om een zwarte auto, waarvan de achterlichten, op dat moment, niet brandden. De politie hoopt dat er mensen zijn, die meer kunnen vertellen over deze aanrijding, de auto of andere informatie hebben, die kan helpen dit misdrijf op te lossen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Oegstgeest: 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×