Maak kennis met het Christelijk geloof

Wie het Christelijk geloof beter wil leren kennen, kan volgende maand deelnemen aan een Alpha-cursus. Tijdens deze cursus die wereldwijd al door miljoenen mensen gevolgd is, gaan de deelnemers op vrijblijvende wijze opzoek naar antwoorden op levensvragen. Ook wordt de basis van het Christelijk geloof uitgelegd. De cursus bestaat uit tien woensdagavonden en een weekend. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding. Daarna praten de aanwezigen in kleine groepjes verder over het onderwerp van de avond.

De Alpha-cursus wordt georganiseerd door de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) en vindt plaats in de Herengrachtkerk aan Herengracht 66. De eerste avond is gepland op woensdag 11 februari en duurt van 19.00 tot 21.45 uur. De overige negen cursusavonden zijn op de daaropvolgende woensdagen gepland. Deelname is gratis en dat geldt ook voor de maaltijd.Opgeven kan bij Ellen Broeksema: abroeksema@hotmail.com.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×