Jong Leids kwartet bij Open Podium Leiden-Noord

Het jonge Leidse kwartet ‘Spiel Klezmer Spiel’, die derde werd bij het straatmuziekfestival ‘De Gouden Pet’, treedt op bij het Open Podium Leiden-Noord. Deze succesvolle muziekavonden in buurtcentrum De Kooi, worden georganiseerd door het Muziekcentrum Leiden-Noord. Behave de vrolijke klezmermuziek van het jonge kwartet, valt er ook zigeunermuziek te beluisteren van het duo Dzas en swingende rock en blues van ‘Vinnie and the little sisters’. De spits wordt afgebeten door de jonge band Generous, die zijn debuut maakt. De muziekavond vindt plaats op zaterdag 24 januari, aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis. Het volgende Open Podium is op zaterdag 28 maart. Wie een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×