Kerken openen deuren voor gebedsweek

De komende week kan iedereen die dat wil, elke dag naar een kerk in Leiden om daar te bidden. Onder het motto ‘Eén in Gods hand’ organiseren de Raad van Kerken en de Evangelische Alliantie dan namelijk de Week van Gebed 2009. Ook Leiden doet daar dit jaar aan mee. Tijdens gebedsbijeenkomsten staan de aanwezigen stil bij bepaalde onderwerpen, en bidden daar met elkaar voor. Vanmiddag om 16.00 uur vindt de eerste bijeenkomst plaats bij de Christengemeente Langebrug, aan Langebrug 63. Op alle daaropvolgende dagen organiseren andere kerken in Leiden en Oegstgeest gebedsbijeenkomsten. De laatste bijeenkomst is komende zaterdagavond om 20.00 uur, in Kerkelijk Centrum de Regenboog, aan Watermolen 1.Op www.geloofinleiden.nl/Week_van_Gebed staat het rooster.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×