Praat mee tijdens klimaatconferentie

namens de vijftien gemeenten uit de regio Holland Rijnland en de Rijnstreek, organiseert de Milieudienst West-Holland komende maand een klimaatconferentie. Geïnteresseerde burgers, ondernemers, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties zijn daarbij van harte welkom. De boodschap van de conferentie is dat Het tegengaan van klimaatverandering volop maatschappelijke en economische kansen biedt. Wie eraan deelneemt, ondersteunt als het ware bij het bepalen van de klimaatkoers van de regio. De gemeenten in de regio Holland Rijnland en de Rijnstreek hebben samen met de Milieudienst een ambitieus klimaatprogramma opgesteld dat een bijdrage moet leveren aan het voornemen van het kabinet om de CO2-uitstoot in 2020 met 30% te verminderen. Om alle doelen uit dit programma te behalen, is samenwerking met marktpartijen, maatschappelijke organisaties en burgers die de handen uit de mouwen willen steken en die ideeën hebben over samenwerking en innovatie op klimaatgebied, nodig.

De conferentie wordt op donderdag 5 februari gehouden in Naturalis en duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Er zal worden gesproken door onder andere vertegenwoordigers uit de energiesector, woningcorporaties en lokale bestuurders. Ook is er een interview met directeur De Haan van de Dirk van den Broek Groep, die eerder elektronicaketen BCC stevig op de groene kaart zette. Aanmelden kan via klimaat@mdwh.nl onder vermelding van naam, organisatie, functie, e-mail, adres en telefoonnummer.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×