Weer bejaarden slachtoffer babbeltrucs

Twee bejaarde vrouwen zijn gisteren het slachtoffer van een babbeltruc geworden. Een bewoonster van het Strawinskypad deed in het volste vertrouwen de deur open voor een man die zich voordeed als medewerker van de gemeente. Zodra ze de deur geopend had, stapte hij direct het huis binnen en vroeg om haar bankpas. Omdat de vrouw niet meer wist waar die was, ging de indringer zelf zoeken. Toen hij ook niets vond, vroeg hij de vrouw om haar beurs. Later bleek dat daar geld uit was verdwenen. Ook een bejaarde vrouw uit de Voorschotense Steenberghelaan werd slachtoffer van een babbeltruc. De man die bij haar aanbelde, vroeg haar naar allerlei documenten, waaronder haar pinpas. De vrouw gaf hem de pas, die later verdwenen bleek. Bovendien was haar saldo een stukje lager geworden.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×