Lezing over oplossing broeikaseffect

Geoloog prof. Olaf Schuiling zegt een manier gevonden te hebben om het broeikasgevaar te bezweren. Komende zondag legt hij tijdens een lezing uit, hoe het CO2-probleem, dat tot het broeikaseffect leidt, opgelost kan worden. De geoloog meent dat de natuur het CO2-gehalte van de atmosfeer verlaagt door middel van verweringsprocessen. De oplossing ligt volgens hem bij het aan de aardoppervlakbrengen van verwerend gesteente. De lezing die opgeluisterd wordt met beeldmateriaal, vindt plaats in de Cinema van Naturalis. De middag begint om 13.00 uur. Deelname is gratis, op vertoon van het toegangsbewijs van het museum. Leden van GEA en NGV hebben gratis toegang op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×