Lezing over oplossing broeikaseffect

Geoloog prof. Olaf Schuiling zegt een manier gevonden te hebben om het broeikasgevaar te bezweren. Komende zondag legt hij tijdens een lezing uit, hoe het CO2-probleem, dat tot het broeikaseffect leidt, opgelost kan worden. De geoloog meent dat de natuur het CO2-gehalte van de atmosfeer verlaagt door middel van verweringsprocessen. De oplossing ligt volgens hem bij het aan de aardoppervlakbrengen van verwerend gesteente. De lezing die opgeluisterd wordt met beeldmateriaal, vindt plaats in de Cinema van Naturalis. De middag begint om 13.00 uur. Deelname is gratis, op vertoon van het toegangsbewijs van het museum. Leden van GEA en NGV hebben gratis toegang op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×