Open dag LUMC voor schoolverlaters

Schoolverlaters die geïnteresseerd zijn in een baan in de gezondheidszorg, kunnen volgende week zaterdag terecht in het LUMC. Tijdens de open dag kunnen ze in de praktijk ervaren hoe het is om een wond te hechten of te reanimeren met een defibrilator. Ook kunnen ze een kijkkje nemen in een operatiekamer, een skillslab en het Anatomisch museum. Verder worden er rond alle opleidingen van het LUMC bijeenkomsten georganiseerd, waarbij belangstellenden meer informatie kunnen krijgen over de combinatie van leren en werken.Wie denkt dat hij al de nodige medische kennis heeft, kan meedoen aan de kennisquiz, met als hoofdprijs het spel Trauma Center (Nintendo®). De open dag vindt plaats in het hoofdgebouw en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Op www.niksvoorwatjes.nl is meer informatie te vinden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×