Eten voor het goede doel

Twee jaar geleden is er voor het laatst een ‘Happietaria’ in Leiden georganiseerd. Het tijdelijke restaurant, georganiseerd en gerund door studenten van de vier christelijke Leidse studentenverenigingen, bracht toen €68.500 op. Het geld ging naar projecten in Malawi en Bangladesh, die zich inzetten voor schoon drinkwater, gezondheidszorg en ontwikkeling van irrigatiesystemen voor de landbouw. Binnenkort gaat een nieuwe, tijdelijke ‘Happietaria’ open in de Breestraat. Van 2 tot en met 21 februari kan men weer een hapje komen eten voor een goed doel.

Happietaria Leiden wordt gerund door zo’n 20 studenten, die actief zijn in commissies en in het Happietaria Management Team. Het eten wordt verzorgd door professionele koks, en gesponsord door lokale aanbieders.

Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur. Meer info: www.happietarialeiden.nl.

Breestraat 48/Boommarkt 16, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×