Terugblik Leidse Jazzweek bij Holland Centraal

Vanaf aanstaande donderdag, 29 januari, zendt de locale omroep Holland Centraal een terugblik uit van de Leidse Jazzweek 2009. Naast het speciale programma van circa 45 minuten, dat start om 07.00 uur en diverse malen per dag wordt herhaald, is er ook een uitgebreide terugblik te bekijken op de kabelkrant van Holland Centraal. In de uitzending zijn opnames te zien van ondermeer The Big Chris Barber Band, Rita Reys en Scott Hamilton, Candy Dulfer, Zuco 103, Gare Du Nord en Young Sinatras. Meer info en uitzendschema: www.hollandcentraal.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×