Open dagen bij ROC

Vmbo- en havo-leerlingen die dit schooljaar hun eindexame hopen te halen, zijn welkom bij het ROC Leiden.Op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari houden alle vestigingen namelijk open huis. Er zijn dan studieadviseurs aanwezig die twijfelaars tijdens een persoonlijk gesprek graag willen helpen bij het kiezen van de juiste opleiding. Wie al weet welke opleiding hij of zij wil volgen, kan terecht op de desbetreffende vestiging, om daar kennis te maken met leerlingen en docenten. Ook zijn er leerbedrijven aanwezig en projecten, presentaties en vakwedstrijden te bekijken. De vestigingen zijn: Lammenschanspark 5, Leidsedreef 5 en Ter Haarkade 6a. Op vrijdag 6 februari duurt de open dag van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag de 7e van 10.00 tot 14.00 uur.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×