Impressie van een tentoonstelling, foto: www.rmo.nl.

Managementteam RMO verwelkomt twee nieuwe gezichten

Het vierkoppige managementteam van Rijksmuseum van Oudheden (RMO) verwelkomt per 1 maart twee nieuwe gezichten: dr. Pieter ter Keurs als hoofd Collecties en drs. Charlotte Huygens als hoofd Presentaties en Educatie. Zowel Ter Keurs als Huygens beschikken over een zeer brede museale en academische kennis en kunnen door hun jarenlange ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan het nieuwe beleid van het museum om haar archeologische collecties meer te relateren aan de actualiteit en het publieksbereik uit te breiden naar nieuwe doelgroepen.

Ter Keurs werkte sinds 1987 bij Museum Volkenkunde en was daar vanaf 1989 conservator insulair Zuid Oost Azië.

Huygens is afkomstig van het Wereldmuseum Rotterdam, waar zij in het management verantwoordelijk was voor het artistiek-inhoudelijke beleid. Zij is sinds 2007 aan het Rijksmuseum van Oudheden verbonden als projectleider tentoonstellingen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×