Inschrijftermijn Joop Zoetemelk Classic gestart

De inschrijftermijn voor de Joop Zoetemelk Classic is gestart. De tocht vindt op zaterdag 21 maart voor de derde keer plaats, en wordt georganiseerd door de Leidse Ren en Toer Vereniging Swift. Naast Joop zelf doen ook zijn zus Lia, zijn broer Chris en andere oude bekenden uit zijn Swift-tijd mee. De Joop Zoetemelk Classic is een cyclo-sportieve tocht door het Groene Hart op de eerste dag van de lente. Om de iets minder sportieve fietsers ook tot deelname over te halen, is er aan de bestaande afstanden van 75 en 150 km, ook een afstand van 45 km toegevoegd. deze kortste tocht voert van Leiden naar Rijpwetering, en eindigt evenals de twee andere tochten ook weer in Leiden. Op www.swift-leiden.nl is meer informatie te vinden. Hier kunnen deelnemers zich ook inschrijven. Wie zich voor 15 maart inschrijft, betaalt geen 7,50 euro, maar 5 euro.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×