Leuk de meubels op

Wie meubels in huis heeft die wel een metamorfose kunnen gebruiken, kan ze volgende week zaterdag naar het speelterrein in de Paul Krügerstraat brengen. Daar organiseren woningcorporatie Portaal en Studentenprojectbureau BOTER EN BLIK dan het evenement Meubels in de Mix. Onder leiding van meubelmakers en kunstenaars kunnen buurtbewoners hun eigen meubels en die van anderen, opleuken. Zo kan er van een stoel bijvoorbeeld een bijzettafeltje gemaakt worden, of kan een kastje mooi worden geverfd. Voor de mooiste creaties zijn er prijzen te winnen. Het evenement duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Vanaf 14.00 uur gaat kunstenaar Papa Tio samen met de aanwezige kinderen aan de slag om het electriciteitshuisje om te toveren tot een kunstwerk. Wie van al het klussen trek gekregen heeft, kan genieten van poffertjes en warme chocolademelk.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×