Sloos boos over ontbreken burgemeester bij 103e verjaardag

Daan Sloos van Leefbaar Leiden is boos, omdat de burgemeester van afwezigheid schitterde op de verjaardag van een 103-jarige Leidenaar. Op dinsdag 6 januari werd de in Rijn en Vliet wonende Frits Muller 103 jaar. Hoewel de burgemeester of één van zijn vervangers normaal gesproken iedere Leidenaar bezoekt die een eeuw of ouder wordt, bleef deze visite bij meneer Muller uit. Sloos wil nu van het college weten waarom de burgemeester en zijn vervangers wegbleven. Hij vraagt of burgemeester en wethouders het niet als hun eerste taak zien, om door middel van een bezoek hun genegenheid te tonen aan Leidenaars die zo’n respectabele leeftijd bereikt hebben.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×