'The Sea Connection' bij Olof Art

De Leidse Olof Art Gallery werd op 29 augustus 2008 geopend door David MacLagan van de Universiteit Sheffield/ UK en Adriaan Van der Plas van de gelijknamige galerie in New York. De Olof Art Gallery is speciaal bedoeld voor Outsider Art, kunstenaars met een verstandelijke beperking, maar ook voor autodidacten en andere ‘Non-Outsiders’ die (open)staan voor de unieke en oorspronkelijke scheppingsdrang en de puurheid van de kunst. Van 31 januari tot en met 28 februari is het werk te zien van Marianne Schipaanboord (NL), Oscar Azmitia (USA), Dominic Montiglio (USA) en Ólöf Sigridur Davidsdottir (IJSLAND). Meer info en openingstijden: www.olofart.nl.

Volmolengracht 29, Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×