Inzendtermijn 'Write Now!' verlengd tot 15 februari

‘Write Now!’, de belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied, heeft haar inzendtermijn verlengd tot 15 februari. De schrijfwedstrijd wordt voor de tweede keer in de Leidse regio gehouden. Er zijn in totaal 18 voorronden in Nederland en Vlaanderen en een finaleweekend in Rotterdam. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Daarnaast beoordeelt ook het publiek wie de uiteindelijke winnaars worden. De publieksprijs komt dit jaar tot stand in samenwerking met Dagblad De Pers. De prijsuitreiking van deze voorronde vindt plaats in het Leidse LVC op donderdag 26 maart. Meer info: www.writenow.nu.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×