Getuigen mishandeling op Lage Rijndijk gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag, even na 00.00 uur, werd een 37-jarige Leidenaar mishandeld door een groep van drie jongens op de Lage Rijndijk. De man was lopend op weg naar de stad en werd gevolgd door het groepje. Toen de Leidenaar omkeek naar zijn achtervolgers, werd hij zonder enige aanleiding geschopt en geslagen. Op het moment, dat een fietser passeerde stopte de mishandeling en gingen de drie ervandoor via de poort bij de Haven, richting het centrum. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×