Infopunt Leiden Noord geopend

Bewoners van Leiden Noord die vragen hebben, het laatste nieuws over de wijk willen lezen, of opzoek zijn naar informatie over lopende projecten, kunnen terecht bij het infopunt Leiden Noord. Het is gevestigd in het informatiecentrum van Nieuw Leyden aan Slachthuislaan 31 en werd gisteren geopend door wethouder Pieter van Woensel en raadslid Marion van Dongen. In het infopunt staan niet alleen kasten met folders met informatie over allerlei zaken, ook is er een scherm geplaatst, waarop een digitale krant over Leiden Noord te lezen is. Deze schermen komen ook in buurtcentrum ’t Spoortje en enkele andere plaatsen in de wijk. Op www.leiden.nl/wopnoord staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×