Bijeenkomst D66 voor Leidse ondernemers en werknemers

Speciaal voor ondernemers en werknemers van bedrijven die in Leiden gevestigd zijn, organiseert D66 volgende week woensdag een discussieavond. Tijdens deze bijeenkomst die het thema ´Bedrijvigheid in Leiden´ heeft meegekregen, willen de raadsleden horen wat er onder de Leidse ondernemers en werknemers leeft. Ze zijn onder meer benieuwd naar de problemen waar zij tegenaanlopen en naar wat er juist wel en juist niet goed gaat. Coen Geelinck laat een aantal stellingen los, aan de hand waarvan de mogelijke knelpunten en oplossingen voor de Leidse bedrijvigheid geïnventariseerd worden. De partij hoopt op die manier te weten te komen op welke manieren de gemeente ondernemerschap en bedrijvigheid in de Sleutelstad kan stimuleren en faciliteren.

De bijeenkomst vindt plaats in café Scheltema en duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Omdat de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 plaatsvinden, wil D66 in verband met het verkiezingsprogramma met zoveel mogelijk inwoners en belanghebbenden in contact komen. De partij wil dan ook elke maand een bijeenkomst organiseren over een onderwerp dat voor de toekomst belangrijk is.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×