PvdA Café met Staf Depla

Morgen zijn Staf Depla en Marion van Dongen te gast bij het PvdA Café, dat als thema wonen heeft. Depla houdt zich als Tweede Kamerlid onder meer bezig met de woningmarkt, de wijkaanpak en beroepsonderwijs, waarbij hij zich inzet voor lage huren en bewonersbetrokkenheidbij wijkverbetering. Marion van Dongen is PvdA-gemeenteraadslid in Leiden.

Het is de bedoeling dat de aanwezigen met beide gasten in discussie gaan over onder meer de Leidse woningmarkt en manieren om meer en betere betaalbare woningen in Leiden en de omliggende plaatsen te realiseren. Ook wordt stilgestaan bij de vraag hoe bewoners bij de verbetering van hun buurt betrokken kunnen worden. Tot slot worden zelfs de gevolgen van de financiële crisis niet vergeten. Iedereen die geïnteresseerd is in het thema wonen, is morgenavond vanaf 20.00 uur welkom in Café Scheltema.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×