Leidse studentenhuisvesting onderzocht

Ook dit jaar doen SLS Wonen, de universiteit en de Hogeschool Leiden onderzoek naar de Leidse studentenhuisvesting. Ze gaan daarbij na hoe groot het tekort aan huisvesting dit jaar is en wat voor soort woonruimte studenten zoeken. Eind maart zijn de onderzoeksresultaten waarschijnlijk beschikbaar.Mede aan de hand van de eerder gehouden onderzoeken, heeft SLS Wonen haar beleid en werkwijze proberen af te stemmen op de wensen van studenten. Bovendien onderstreepten die onderzoeken de urgentie van een groter en gerichter aanbod van studentenhuisvesting, in het overleg met de gemeente.

Studenten die nog geen uitnodiging voor het onderzoek gekregen hebben, kunnen kijken op www.slswonen.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×