Lezing over de islam

Prof dr. Mr. Maurits Berger, jurist en Arabist, houdt komende zondag een lezing over de islam. In Museum Volkenkunde gaat hij in op de rol die de islam in de huidige samenleving speelt. De centrale vraag daarbij is of er gesproken moet worden over moslims, of over de islam. Na afloop van de lezing kunnen de aanwezigen tijdens een borrel over het onderwerp napraten met Berger, die onder meer hoogleraar Islam in het Hedendaagse Westenis, aan de Leidse universiteit.De lezing begint om 15.30 uur. Deelname kost 11.00 euro, inclusief borrel en toegang tot het museum. Studenten van de universiteit en Hogeschool betalen 5 euro. Het museum is te vinden aan Steenstraat 1.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×