Voorronden 31e Leids Cabaret Festival van start

Morgenavond gaat de eerste voorronde van het 31e Leids Cabaret Festival van start. Van de 59 aanmeldingen, hebben 19 deelnemers meegedaan bij de drie auditieronden in januari. Hieruit zijn acht deelnemers geselecteerd voor de voorronden op 9 en 10 februari. De vijf winnaars gaan door naar de halve finales op 12 februari. Uit deze selectie blijven er tenslotte 3 finalisten over die op 14 februari zullen strijden om de jury-, en publieksprijs. Voor de voorronden zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Meer info en volledig programma: www.leidscabaretfestival.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×