Piraat Olivier en Piraat Smikkel voor de Leidse Voedselbank, foto: PR.

Piraateiland Leiden steunt voedselbank

Piraateiland Leiden bestaat deze maand alweer twee jaar en wil dit vieren met gezinnen, die zich normaliter geen uitstapjes kunnen permitteren. Piraat Olivier en Piraat Smikkel zijn naar de voedselbank Leiden e.o. gegaan en hebben een flinke hoeveelheid gratis toegangskaarten overhandigd aan de beheerders. Zo kunnen veel gezinnen met kinderen genieten van een leuk uitstapje en kunnen ook deze kinderen een keertje een echte piraat zijn. Het idee ontstond na het ontvangen van een brief van een gezin, dat gebruik maakt van de voedselbank, waarin de briefschrijver zich afvroeg of Piraateiland voor hen en anderen in dezelfde situatie iets zou kunnen betekenen.

In het feestweekend op 14 en 15 februari is de toegang, in plaats van 6 euro, dit weekend 3 euro per kind. Ouders en begeleiders mogen gratis mee.

Meer info: www.piraateiland.nl 

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×