Trio Devich, foto: PR.

Argentijns temperament & Slavische melancholie in de Waag

Het multiculturele Trio Devich bestaat uit de Hongaarse pianiste Hanna Devich, de Zuid-Afrikaanse violiste Sarah Oates en de Nederlandse cellist Jaspper Havelaar. Het trio groeide de laatste jaren uit tot een kamermuziekensemble, die als een van de beste van Nederland wordt beschouwd. Hun vertolkingen van de Argentijnse grootmeesters krijgen in de media juichende recensies. Aanstaande zondag zal het trio tijdens een koffieconcert in de Leidse Waag een programma ten gehore brengen, waarin Slavische melancholie wordt afgewisseld met Argentijns temperament.

Zondag 15 februari, aanvang 11.30 uur.

Meer info en reserveren van kaarten: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×