Poppentheater bij speeltuin 'Rondom de Maredijk'

Bij speeltuinvereniging ‘Rondom de Maredijk’ kunnen kinderen en hun begeleiders binnenkort genieten van een erg leuke poppentheatervoorstelling: ‘Haroen en de prinses in de spiegel’. Dit aanstekelijke sprookje wordt gespeeld door Ronald Jonkman van Poppentheater LaLaFee en ‘ondertiteld’ met gebarentaal. LaLaFee maakt bijzondere voorstellingen, waarin muziek en geluiden een belangrijke rol spelen. Door de simpele maar effectieve wijze, waarop het verhaal en de spelers worden neergezet, weet LaLaFee kinderen van 4 tot en met 9 jaar enorm te boeien en mee te nemen naar een fantasievolle wereld

Op zondag 1 maart zijn er twee voorstellingen in de zaal van Speeltuin ‘Rondom de Maredijk’, Maredijk 100 in Leiden. De eerste voorstelling, om 14.00 uur, wordt ‘ondertiteld’ door een tolk gebarentaal. De tweede voorstelling begint om 15.30 uur.

Reserveren is gewenst want het aantal plaatsen is beperkt. Meer info: www.svmaredijk.nl en www.lalafee.com.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×