Multicultureel feest voor vrouwen Leiden Zuidwest

Vrouwen die zin hebben in een multicultureel feestje, kunnen op vrijdag 27 februari terecht bij buurtcentrum Vogelvlucht. Daar vindt ter gelegenheid van het Libertas Leiden winterfestival een multicultureel vrouwenfeest plaats, bedoeld voor de bewoonsters van Leiden Zuidwest. Ze kunnen er onder het genot van hapjes uit Marokko, Syrië, Irak en Somalië kijken naar een theatervoorstelling van Kunststichting de Regenboog uit Rotterdam en luisteren naar een multiculturele muziekgroep. Kinderen kunnen zich laten versieren met Henna. Het doel van het feest is, ontmoetingen in de wijk te stimuleren. Het duurt van 15.00 tot 18.00 uur en deelname kost 1 euro. Buurtcentrum Vogelvlucht is te vinden aan Boshuizerlaan 5.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×