Man van fiets getrokken en mishandeld

Een 38-jarige inwoner van Leiden, werd gisterenochtend rond 07.00 uur plotseling van zijn fiets getrokken door een onbekende op het Magnoliadal. Vervolgens werd het slachtoffer door de agressieveling geschopt en geslagen. De man wist aan zijn belager te ontkomen en belde snel 112. Zijn fiets en zijn bril bleken inmiddels te zijn verdwenen. De gealarmeerde politie kon een half uurtje later de aanvaller aanhouden op het Molenaarspad. De verdachte, een 40-jarige Leidenaar, heeft nog geen verklaring gegeven over zijn gedrag. De fiets van het slachtoffer is teruggevonden; zijn bril nog niet.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×