Personeel woningbouwvereniging aangeslagen door agressie

Voor de tweede keer binnen korte tijd is het kantoor van woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet (DSVZEV) doelwit geworden van agressie. In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 februari is een groot aantal ramen van het kantoor aan de Langegracht ingeslagen. Het lijkt erop dat de actie niet specifiek gericht is tegen de Sleutels van Zijl en Vliet, omdat ook de ramen van het door NUON gehuurde gedeelte het moesten ontgelden. Directeur van DSVZEV Marjo Visser: “Hoewel de vernielingen buiten kantooruren plaatsvonden, laat het toch zijn sporen achter bij ons personeel. Het voelt heel bedreigend als je ’s ochtends op je werk komt en je ziet je werkplek zo toegetakeld. Het personeel heeft recht op een veilige werkomgeving, maar tegen deze zinloze vorm van agressie staan we machteloos.” In verband met de vernielingen heeft de politie een 27-jarige Leidenaar opgepakt. Het onderzoek loopt nog.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×