BurenHulpCentrale Leiden-Zuidwest maakt doorstart

De BurenHulpCentrale Leiden-Zuidwest maakt een doorstart. Dit zal komende donderdag feestelijk worden gevierd in de hal van zorgcentrum Rijn en Vliet, waar wethouder Marc Witteman om 16.00 uur de officiële handeling verricht. De BurenHulpCentrale is een initiatief van Libertas Leiden, woningcorporaties Ons Doel, Portaal, de Sleutels van Zijl en Vliet en de Gemeente. Het doel ervan is dat de bewoners van Boshuizen kennis met elkaar maken, door middel van het bieden van hulp. Het zorgcentrum is te vinden aan Aaltje Noordewierlaan 1.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×