Inschrijving Galadiner Juigalpa geopend

Wie lekker uit eten wil en meteen een goed doel wil steunen, kan zich nu aanmelden voor het Galadiner voor Juigalpa. Dit diner wordt op woensdagavond 15 april in Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht 23 geserveerd. De organisatie is grotendeels in handen van leerlingen van de Hogeschool Leiden, het Visser ’t Hooft College, het Wellantcollege en ROC Leiden. Zij bereiden de feestelijke maaltijd en ontvangen de gasten. Het diner kent een avondvullend programma, met onder meer een door veilingmeester Pieter Gerrit Binkhorst begeleide veiling.

Met de opbrengst van de avond werkt de Stichting Vriendschapsband Leiden-Juigalpa aan de ontwikkeling van beroepsopleidingen in deze Leidse zusterstad in Nicaragua. Met de opbrengst van voorgaande diners zijn inmiddels een lootgieters- en elektricienopleiding gestart. De kosten voor het galadiner bedragen 85 euro, inclusief wijnarrangement. Opgeven kan nog tot 24 maart, via juigalpa@rocleiden.nl. Er zijn ook tafels voor acht personen beschikbaar.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×