Verdachten van poging tot inbraak aangehouden

Op basis van getuigenverklaringen, heeft de politie gisteren twee verdachten van een poging tot inbraak aangehouden. Getuigen die zagen hoe twee mannen probeerden in te breken in een huis aan de Witte Singel, belden de politie. Agenten die in de buurt waren, namen de signalementen op en gingen op zoek. Toen ze de verdachten op de Rijn en Schiekade aantroffen, spraken ze hen aan. Eén van de verdachten probeerde zich op dat moment te ontdoen van een lifehamer. Dit bleef niet onopgemerkt door de agenten en ze hielde de twee aan. De heren zijn 19 jaar en komen uit Den Haag en Leiden.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×