Wilma Paalman, foto: Frank Grondman.

Wilma Paalman brengt 'Mystic Voices' naar Leiden

In het kader van ‘Music in Motion’, in samenwerking met Museum Volkenkunde, presenteert de X een betoverend concert van Wilma Paalman en de Spaanse flamencozangeres Curra Suárez. Het concert ‘Mystic Voices’ neemt het publiek mee op een intrigerende muzikale wereldreis. Paalman ‘schildert’ klanken met haar stem, cello en accordeon, in genres uit alle windstreken. Ze roept sferen op die variëren van intiem en breekbaar tot opzwepend en explosief. De intense en krachtige stem van zangeres Suárez laat aangrijpende flamencozang horen, begeleid door koper, tar, en percussie.

Bezetting: Wilma Paalman(NL) zang, cello, accordeon – Curra Suárez (Spanje) flamenco zang – Patrick Votrian (VS) tuba, trombone – Edith Mossel percussie, udu – Sahand Sahebdivani (Iran) tar (langhalsfluit), percussie, zang – Marcel Cuypers piano, klarinet.

Het concert vindt plaats op 28 februari, aanvang 21.00 uur in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info: www.de-x.nl en www.wilmapaalman.nl.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×