Mogelijke moordenaar bewoner Oppenheimstraat vast

De politie heeft afgelopen maandag een verdachte aangehouden in de zaak rond de vermoorde bewoner van de Oppenheimstraat. Het gaat om een 35-jarige Leiderdorper, die gisteren is voorgeleid voor de rechter-commissaris. Deze heeft bepaald dat de man in ieder geval nog 14 dagen in hechtenis blijft. Hij zit op last van de officier van justitie in beperkingen. Dat wil zeggen dat de politie en het Openbaar Ministerie op dit moment niet meer over de aanhouding en de verdenking tegen de verdachte kunnen vertellen. Het slachtoffer, een 69-jarige man, werd op 18 december dood in zijn huis aan de Oppenheimstraat gevonden. Een Team Grootschalig Optreden van de politie voerde een grootschalig onderzoek uit naar de moord.

Leiden Moord Oppenheimstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×