Huub van der Lubbe, foto: Bob Bronshof.

Huub zonder De Dijk in Laktheater

Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk, is naast zanger ook liedschrijver, dichter en verhalenverteller. Van Van der Lubbe verschenen de bundels ‘Melkboer met de blues’, ‘Geregeld leven’, Versterkte gedichten (met Jan Robijns en Bart de Ruiter) en in 2008 ‘Solo met Jan’, verslag van een muzikale vriendschap (boek + cd). Op 10 maart geeft Van der Lubbe een solovoorstelling in het Laktheater, waarbij hij po√ęzie voordraagt, vertelt over het ontstaan van zijn teksten en vooral ook bekende en minder bekende liedjes brengt. Hierbij begeleidt hij zichzelf op de gitaar. Zo solo en zo simpel als het maar kan.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Meer info en bestellen van kaarten: www.laktheater.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×