Druk weekend voor Jong K&G in Frankrijk

Het jeugdkorps van de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) zal op zaterdag 28 februari deelnemen aan een ‘streetparade ‘ in het Franse Chalon-sur-Saône. ’s Avonds neemt Jong K&G deel aan de ‘Carnaband’s Show’, in de plaatselijke basketbalhal. De jonge muzikanten zullen dan hun ‘Disco Classics’, een show met discomuziek uit de jaren ’70 en ’80, uitvoeren. Zondag staat nog een deelname aan een grote optocht op het programma met tot besluit een optreden op het plein voor het gemeentehuis van Chalon-sur-Saône. Aan de festiviteiten wordt deelgenomen door muziekkorpsen en showgroepen uit België, Hongarije, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Maandagochtend, voor zonsopgang, verwacht de groep weer thuis te komen in de Sleutelstad.

Foto: K&G.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×